Live resultater

Football betting tips Ishockey Live resultater Tennis Live resultater Basketball Live resultater Håndbold Live resultater Volleyball Live resultater

Vitisport Holding Group

Vitisport Holding Group er en internationalt aktiv koncern, der driver online magasiner inden for forskellige sociale områder. Virksomheden har hovedkontor i Tjekkiet i Prag.

Sportsstatistik

Vitisport Holding Groups største projekt er sportsstatistik med fokus på fodbold, basketball, ishockey og håndbold. Vi tilbyder kampresultater, ligatabeller og kommende kampe fra hele verden. Baseret på en unik matematisk algoritme forudsiger vi det sandsynlige udfald af fremtidige kampe baseret på statistiske data.

Vi tilbyder sportsstatistikker på mange verdenssprog. Vi driver engelsk, kroatisk, fransk, tyrkisk, portugisisk, norsk og finsk sprogmutation på domænet https://www.vitibet.com under navnet Betting gratis tips og forudsigelser. Flagskibet for alle vores statistikker er naturligvis den engelske Premier League.

Ud over domænet vitibet.com, driver det mange sprogmutationer af sportsstatistikker. Vi driver en tysk sprogmutation med fokus på den tyske Bundesliga på domænet https://www.vitisport.de/ under navnet Wett Tipps und Fussballvorhersagen. Spansktalende besøgende kan besøge vores spanske La Liga-domæne https://www.vitisport.es/ med undertitlen Pronosticos consejos. I Italien ejer vi domænet https://www.vitisport.it/ Previsioni sportive med vægt på italiensk Serie A. Domænet https :// www.vitisport.cz/ med undertitlen Tips om fodboldkampe, hvor vores besøgende kan finde tjekkiske og polske sprogmutationer, er væsentlig og vigtig for os ting. vores statistikker og prognoser. I Holland opererer vi på domænet https://www.vitisport.nl, som fokuserer på den hollandske Eredivisie og den belgiske Jupiler-liga.

På listen over alle vores sprogmutationer er det nødvendigt at inkludere den rumænske version på https://www.vitisport.ro , den ungarske version på < a href="https://www.vitisport.hu">https://www.vitisport.hu, svensk version på https: //www.vitisport.se, den græske version på https://www.vitisport.gr og den danske version på https://www.vitisport.dk.

Som du kan se, er Vitisport/Vitibet sportsstatistikker tilgængelige over hele verden.

Anmeldelser af onlinebutikker

En anden aktivitet i vores bedrift er anmeldelser af onlinebutikker. I lighed med de velkendte tjenester Trustpilot eller Trusted Shops tilbyder vi en tjeneste, der giver forbrugerne uafhængige vurderinger og anmeldelser af onlinebutikker.

På det tyske marked kan du finde vores anmeldelser af tyske onlinebutikker på domænet DasKufhausOnline.de. Netbutikker er klart opdelt i kategorier. For hver butik vil forbrugerne finde en vurdering af netbutikkens sortiment, leverings-, betalings- og reklamationsbetingelser eller andre brugeres erfaringer. På DasKaufhausOnline-webstedet kan kunder også finde aktuelle rabatter og kampagner.

I Italien offentliggør vi anmeldelser af italienske onlinebutikker på portalen Grande-magazzino.it. Forbrugerne kan også her for hver netbutik finde dens vurdering, oversigt og beskrivelse af de ydelser, butikken tilbyder, såsom transport af varer, pris for transport eller betalingsmåde, reklamationer eller returnering.

I Tjekkiet kan vores kunder finde anmeldelser af tjekkiske onlinebutikker på Obchodak.online. Obchodak.online var vores første portal med fokus på evaluering af onlinebutikker. Ligesom Heureka, den største konkurrencedygtige tjeneste i Tjekkiet, tilbyder vi forbrugere vurderinger af onlinebutikker, en beskrivelse af tjenester, produktsortiment, forsendelsesmetode og klager. Ligesom i Tyskland og i Tjekkiet vil vores kunder i øjeblikket finde rabatbegivenheder i onlinebutikker.

Rejser

Et andet område, hvor Vitisport Group opererer, er rejser. I vores portefølje har vi to tjenester dedikeret til emnet rejser.

I Tyskland driver vi hjemmesiden BestenKinderhotels.de, som tilbyder anmeldelser og beskrivelser af de bedste familiehoteller til familier med børn. De fleste af de hoteller, hvis beskrivelser og vurderinger vi bringer, er fra Østrig og Tyskland, fra områder med smuk natur, oftest fra Alperne.

Vi driver webstedet svylety.cz i Tjekkiet. Svylety giver dig tips til de bedste rejser i Tjekkiet. På hver tur har vores besøgende mulighed for at lære noget interessant om det givne sted. Samtidig kan de også læse, hvad der er interessant i området, hvordan andre brugere vurderer stedet, eller finde ud af, hvor lang tid det vil tage dem at komme dertil, både med egen transport og med offentlig transport.